Ook Kuhn en Thomas zullen de eer van het Tormans CX Team verdedigen op het WK

Ook Kuhn en Thomas zullen de eer van het Tormans CX Team verdedigen op het WK

Naast Quinten Hermans en Emiel Verstrynge zal het team van Bart Wellens ook vertegenwoordigd zijn met Kevin Kuhn en Théo Thomas op het WK in Oostende. In principe komen Thomas Mein en Corné van Kessel daar nog sowieso bij voor het Tormans CX Team.

Voor Théo Thomas is het een opvallende selectie, omdat hij net hersteld is van een dubbele sleutelbeenbreuk, opgelopen vijf weken geleden. Na het missen van het Franse kampioenschap maakte Thomas in de Zilvermeercross een geslaagde comeback. Thomas vertegenwoordigt Frankrijk bij de heren beloften eind deze maand op het WK in Oostende.

"Kevin Kuhn verkeert in een uitstekende vorm.", noteert zijn team. Goed een week nadat hij eindwinst nam in de EKZ Cross Tour werd hij Zwitsers kampioen bij elite heren begin dit jaar. Kuhn was vorig veldritseizoen nog belofte en pakte het zilver op het WK in eigen land in zijn categorie. De Zwitser is ook de eindwinnaar van de Wereldbeker 2019-2020 bij de beloften.

"Ik kijk uit naar mijn eerste Wereldkampioenschap bij de elite op dit speciale parcours in Oostende!", liet Kuhn optekenen voor zijn team. "Deze ondergrond is nieuw voor me, dus bekeek ik de wedstrijden in Oostende op televisie. Ik ben benieuwd in hoeverre een goeie zandtechniek vereist is. Mijn constant seizoen en goed gevoel geven me vertrouwen en laten me dromen van een top 10. Na een uitstekende stage met de ploeg en een weekje rust zal ik er klaar voor zijn!", aldus de Zwitserse kampioen.

Fotocredits TFoto - bron reactie: Tormans CX Team

KOP_1595 Theo Thomas.jpg (251 KB)

Lees: Emiel Verstrynge beloond met een WK-selectie klik




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!