Suzanne Verhoeven is hersteld en start in Gavere

Suzanne Verhoeven is hersteld en start in Gavere

Suzanne Verhoeven is hersteld van haar val in de wereldbekerwedstrijd in Tabor. Ze paste voor de Superprestige Boom maar kan nu wel van start op zondag 13 december in Gavere.

Naast Shirin van Anrooij (lees hier), kwam ook Suzanne Verhoeven ten val kort na de start van de wereldbekermanche voor de dames in Tabor, eind november. Zij viel recht op haar kin en moest deze laten hechten in het ziekenhuis, na de wedstrijd, die ze dan nog uitreed. De Belgische kampioene clubploegen / elite zc gaf enkele dagen later in een update mee dat de wond goed geneesde maar dat haar lichaam een zware klap kreeg en tijd nodig had om te herstellen. Ze paste dan ook voor de Superprestigewedstrijd Boom op 6 december.

Gisteren bracht Suzanne goed nieuws. "Ik ben volledig hersteld en al enkele dagen terug deftig aan het trainen. Je kan me zondag dus verwachten in de cross te Gavere.", klinkt het. Het is haar eerste deelname "op deze mythische ronde.", noemt de renster van Vondelmolen - De Ceuster Cycling Team (lees hier) het. "Ik kijk er alvast erg naar uit."

Suzanne Verhoeven pakte in oktober de dubbel in een weekendje Zweden, zij won er twee UCI C2-wedstrijden. In de tweede helft van november werd zij twee keer tweede achter de Hongaarse kampioene Kata Blanka Vas, in Rymarov (Tsjechië) en in de Bryksy Cross (Polen).

BKA_2523 podium dames clubploegen.jpg (261 KB)
vlnr Jana Dobbelaere, Suzanne Verhoeven en Joyce Vanderbeken

Fotocredits TFoto

Info Superprestige Boom op 13 december 2020 klik hier




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!