Privévlucht brengt deel van Belgische selectie naar Tsjechië

Privévlucht brengt deel van Belgische selectie naar Tsjechië

Omdat een aantal van de Belgische toppers zowel in Kortrijk van start gaan als morgen op de wereldbekermanche in Tabor (Tsjechië) verwacht worden, heeft bondscoach Sven Vanthourenhout een privévlucht geregeld voor acht van hen, in samenspraak.

Dit weekend staat op zaterdag de Urban Cross Kortrijk en op zondag de wereldbekerwedstrijd in Tabor (Tsjechië) op het programma van veel veldrijders. Om de te overbruggen afstand comfortabeler te maken heeft bondscoach Sven Vanthourenhout een privévlucht geboekt voor zichzelf en Toon Aerts, Quinten Hermans, Eli Iserbyt (die met het idee kwam), Daan Soete, Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout en Wout van Aert. Sanne Cant wou ook mee en om dat te bewerkstelligen, staat de bondscoach zijn zetel af aan haar en gaat hij zich installeren op een zitje, dat normaal bestemd is voor het cabinepersoneel.

"Ik heb eerst geprobeerd om een groter vliegtuig te vinden, met een paar plaatsen extra, maar uiteindelijk is het makkelijker als zij mijn zetel neemt.", vertelde Sven Vanthourenhout aan Het Laatste Nieuws.

Een lijnvlucht zou niet voldoende coronaproof zijn en in dit geval zal iedereen die meevliegt van Wevelgem naar Praag getest zijn, inclusief de crew. Belangrijke voetnoot: iedereen betaalt uit eigen zak.

Info Urban Cross Kortrijk op zaterdag 28 november 2020 klik hier
Info wereldbekerwedstrijd Tabor op zondag 29 november 2020 klik hier

Fotocredit Veldritkrant - bron: Hln






Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!