Toyo Tires ondersteunt ook World Cup en Superprestige cyclocross

Toyo Tires ondersteunt ook World Cup en Superprestige cyclocross

Toyo Tires zal in nog meer veldritten te zien zijn. De Japanse bandenfabrikant meldt dat het voor het verdere verloop van het huidige seizoen mee de wedstrijden van de World Cup en de Superprestige zal ondersteunen, als main partner.

Toyo Tires is sinds 2017 gekend als sponsor in het veldrijden, toen de Toyo Tires trap als hindernis werd ingevoerd in de Flandriencross in Hamme ( zie hier ). De voorbije jaren was er bijvoorbeeld ook een klassement voor de 'Toyo Tires Sprint en Quick Start' in de Trofee veldrijden en de bandenhindernis.

IMG_9793 Toyo Tires.jpg (864 KB)

Dit veldritseizoen kreeg ook de Ethiascross de intrede van een klassement van de bandenfabrikant, met name de Toyo Tires Snelste Ronde (lees hier). Dat het bedrijf potentieel ziet in de veldritsport, blijkt uit het engagement om nu, in toch moeilijke tijden, main sponsor te worden van de World Cup en Superprestigewedstrijden dit veldritseizoen.

Investeren in het veldrijden

"We verlenen graag onze steun aan de organisatie Flanders Classics. Ook in deze uitdagende context willen zij, samen met het professionele deelnemersveld, de vele wielerliefhebbers -al is het dan enkel via hun TV- laten genieten van deze mooie sport. Met de professionele omkadering van de organisatie en het vertrouwen in de werking en de gemaakte afspraken kijken we uit naar deze nieuwe samenwerking en zijn we blij om te blijven investeren in het veldrijden." , klinkt het vanuit het management.

Het merk

"Het sponsoren van het veldrijden helpt Toyo Tires verder te groeien in merkherkenning en –bekendheid en is verder een grote bron van nieuwe ideeën voor campagnes en activaties", luidt het nog.

Fotocredits Veldritkrant




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!