Blik op de Lions in de Koppenbergcross

Blik op de Lions in de Koppenbergcross

In dit atypische veldritseizoen, waarin geen publiek toegelaten wordt op de cross, zorgt het team van Sven Nys met 'All Areas' ervoor dat hun fans toch een beetje het gevoel krijgen er bij te zijn en ook naast de wedstrijd één en ander kunnen volgen.

De Telenet Baloise Lions wisten op de Koppenberg niet de hoofdvogel af te schieten maar streden bij de dames, met Lucinda Brand, tot in de laatste meters mee voor dat felbegeerde plekje, het hoogste schavotje. Lucinda werd bij haar eerste deelname toch mooi tweede en vond het "een toffe ervaring " maar had uiteraard "die kei" graag mee naar huis genomen.

Bij de heren werd een duel verwacht tussen Toon Aerts en Eli Iserbyt en dat leek het na de eerste rondjes ook te worden maar nog voor halfcross toonde Iserbyt zich de sterkste op het parcours. Aerts zakte wat terug en zag zijn teamgenoot Lars van der Haar tot bij zich komen en ook van hem wegrijden. Van der Haar heeft duidelijk de goede flow te pakken. Voor het derde weekend op rij wist de Nederlander een podiumplek binnen te halen. 3de in Beringen en Ruddervoorde en 2de op de bult van Melden. Zowel hij als Toon Aerts kunnen dan ook met ambitie richting het EK veldrijden van komend weekend. En Lucinda Brand uiteraard ook.

Kijk en luister hiernavolgend naar de Telenet Baloise Lions 'All Areas' nr 4 (klik op de pijl)




Fotocredit TFoto

Uitslagen Koppenbergcross 2020 klik hier
All Areas 1 klik hier




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!