Van Aert absolute kopman voor Ronde van Vlaanderen

Van Aert absolute kopman voor Ronde van Vlaanderen

Op zondag 18 oktober 2020 staat de Ronde van Vlaanderen bij alle wielerliefhebbers met stip in de agenda. Team Jumbo-Visma maakt zijn team voor 'Vlaanderens mooiste' bekend en is duidelijk "Wout van Aert is de absolute kopman"

Wout van Aert hoopt zijn succesvolle wegseizoen met een kers op de taart af te sluiten. “Ik ben erg gemotiveerd voor De Ronde. Ik had vorige week in Gent-Wevelgem hele goede benen, dus ik denk niet dat die zomaar weg zijn. Mijn grootste concurrenten zijn Van der Poel en Alaphilippe. Maar afgelopen zondag lieten renners als Bettiol, Küng en Pedersen zien ook erg sterk te zijn, dus daar houd ik zeker rekening mee.”, laat Wout van Aert optekenen.

Voor de ene renner mag het regenen, de andere heeft dan weer liever dan het zonnig en droog blijft. Voor morgen zal het eerder het laatste zijn. “Ik had zwaardere omstandigheden verwacht, maar het maakt eigenlijk niet uit. De Ronde is alsnog een van de zwaarste klassiekers op de kalender. Als het goed weer is, wordt er harder gereden en wordt alsnog het kaf van het koren gescheiden.", aldus de drievoudige wereldkampioen veldrijden.

“Ik wil de fans vragen om thuis te blijven en voor de televisie van de koers genieten. Ik denk dat we dit moeten doen om ook op een volgend voorjaar te kunnen rekenen.”, roept Wout op.

Mike Teunissen, die eerst voorzien was, is niet helemaal fit en start niet in de Ronde van Vlaanderen. Bert-Jan Lindeman vervangt hem. "Teunissen hoopt er woensdag in De Panne weer bij te zijn", laat team Jumbo-Visma nog weten.

Team Jumbo-Visma voor de Ronde van Vlaanderen 2020

Pascal Eenkhoorn, Amund Jansen, Bert-Jan Lindeman, Timo Roosen, Wout van Aert, Taco van der Hoorn en Maarten Wynants

Fotocredit en bron reacties: Team Jumbo-Visma


Lees: De Ronde van Vlaanderen 2020 klik
Kijk en luister: Mathieu van der Poel blikt vooruit op de Ronde van Vlaanderen klik

Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

februari 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!