Shirin van Anrooij krijgt contract van 2 jaar bij Trek-Segafredo

Shirin van Anrooij krijgt contract van 2 jaar bij Trek-Segafredo

Na een succesvolle zomer als stagiaire krijgt Shirin van Anrooij een contract van 2 jaar bij het wegteam Trek-Segafredo. De talentvolle Nederlandse komt in het gezelschap van onder andere haar land-en teamgenote Lucinda Brand van bij de Telenet Baloise Lions, het team waarvoor beide dames in het veld uitkomen

Door de voorbije zomer Shirin van Anrooij toe te voegen als stagiaire aan het elite damesteam van Trek-Segafredo boden ze het aanstormend talent de kans om in deze ongewone tijden te koersen, op het hoogste niveau (lees hier). De wereldkampioene veldrijden bij de dames junioren is ook de regerende Nederlandse kampioene en vice-wereldkampioene tijdrijden bij de junioren. Ze debuteerde begin september met Trek-Segafredo en haar prestaties de voorbije periode zijn het team blijkbaar dusdanig bevallen dat het tot een tweejarig contract heeft geleid voor Shirin, als neo-prof.

"Ik kan het nog altijd niet goed vatten dat ik nu deel uitmaak van het team Trek-Segafredo", laat Shirin van Anrooij optekenen. "Het is altijd een droom geweest om profrenster te worden. Maar het voelt onwerkelijk aan dat ik die kans nu al krijg, op zo'n jonge leeftijd. Ik ben iedereen van het team zeer dankbaar voor het vertrouwen. De komende jaren zal ik heel veel ervaring opdoen en mezelf als renster kunnen verbeteren. Ik weet dat ik heel veel zal kunnen leren van mijn nieuwe teamgenotes, die zo veel ervaring hebben. Het team voelt aan als één grote familie. Ik hoop dan ook mijn steentje te kunnen bijdragen tijdens de wedstrijden, zo goed als ik kan, want ik weet dat ze dat ook voor mij zullen doen.", aldus een gelukkige talentvolle jongedame.

Fotocredit TFoto
Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!