Happy Dog Cat

Tormans Cyclo Cross Team verwelkomt Shana Maes

Tormans Cyclo Cross Team verwelkomt Shana Maes

Het Tormans Cyclo Cross Team verwelkomt zijn eerste dame, Shana Maes. Van de 25-jarige Vorselaarse wordt verwacht dat ze de kleuren van het team laat schitteren op regionaal niveau.

"Shana Maes vervolledigt het Tormans Cyclo Cross Team voor aankomende winter 2020-2021", laat de ploeg, geleid door Bart Wellens, weten. Shana zal ook Geert Wellens helpen met de opleidingsploeg.

"Ik ben dolgelukkig om in deze professionele omgeving terecht te komen en zal alles uit de kast halen om er een speciale winter van te maken.", vertelt de 25-jarige Vorselaarse. "Al sinds het verlaten van de wieg zag ik buurman Bart Wellens als mijn grote voorbeeld. Ook al ken ik coaches Geert en Bart Wellens al van jongsafaan, ik ben heel benieuwd naar wat er me te wachten staat."

IMG_0419 Shana Maes.jpg (437 KB)Fotocredit Veldritkrant

"Sinds de oprichting van het AA Drink-Kalas Team, bijna een decennium geleden, kan ik rekenen op het vertrouwen van Geert Wellens binnen zijn damesploegen. Ik voel me geroepen om samen met hem de jonge rensters van opleidingsploeg Tormans-Acrog te begeleiden en ben ervan overtuigd dat ik met mijn jarenlange ervaring een grote bijdrage kan leveren aan de toekomst van het Tormans Cyclo Cross Team. Ik wil het team en de broers Wellens bedanken voor deze uitgelezen kans en kan niet wachten om aan de slag te gaan!", aldus een blije en gemotiveerde Shana Maes

Troef in de opleiding van jonge rensters

"Shana Maes is voor mij een oude bekende en ik vond dat ze de uitgelezen renster was om ons team te vervolledigen.", zegt ploegcoach Bart Wellens. "Met het Tormans Cyclo Cross Team willen we volop aan de internationalisering van het veldrijden meewerken, maar dankzij de aanwezigheid van Shana binnen het team kunnen we onze hoofdsponsor Tormans Group ook de nodige publiciteit in eigen regio bieden."

"De ervaring van Shana en mijn broer Geert zijn een grote troef in de opleiding van de jonge rensters van Tormans-Acrog, dat al jarenlang in het Belgische jeugdwielrennen investeert. Ik ben ervan overtuigd dat we met het Tormans Cyclo Cross Team binnen enkele jaren de vruchten van deze hechte samenwerking zullen plukken."

Andere renners van het Tormans CX-Team

Elite heren: Quinten Hermans, Kevin Kuhn en Corné Van Kessel
Beloften heren: Thomas Mein, Théo Thomas en Emiel Verstrynge.

Fotocredit en bron: Tormans Cyclo Cross Team
Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!