Velofollies 2020
Isolteam Warm aanbevolen door Wout

Circus wordt hoofdsponsor van het team van Hilaire Van der Schueren

Circus wordt hoofdsponsor van het team van Hilaire Van der Schueren

Het UCI Pro wegteam van sportdirecteur Hilaire Van der Schueren zal in 2020 Circus-Wanty Gobert heten, werd gemeld in een persbericht. Circus, tweede naamsponsor van het team van Van der Poel, wordt daar dus hoofdsponsor.

Het gokbedrijf Circus was al langer co-sponsor van de wielerformatie Wanty Gobert en was zichtbaar op de broeken van de renners. Het team laat nu weten via een persbericht dat Circus vanaf 2020 titelsponsor wordt en het wegteam onder de naam Circus-Wanty Gobert zal aantreden.

Ambities in het veldrijden

Zowel deze formatie als het cyclocrossproject Tormans CX Team (lees hier) staan onder de hoede van de structuur Want You Cycling, dat duidelijk ambities toont in elke discipline.

"We zijn klaar om vanaf 1 januari in Baal met Quinten Hermans en Corné van Kessel, maar ook Fabien Doubey en Xandro Meurisse die naar hun eerste liefde terugkeren, het veld in te duiken.", klinkt het bij algemeen manager Bourlart. "Met het Tormans Cyclocross Team willen we één van de voorbeeldprojecten van de discipline bouwen, door vanaf volgende winter eveneens op de beste dames en beloften een beroep te doen."

Ook sportdirecteur Hilaire Van der Schueren benadrukt dat: "Onze wil is om zowel op de weg als in het veld progressie te blijven boeken. We willen één van de beste, zo niet het beste cyclocrossteam in de wereld worden. Het wegseizoen nadert eveneens met rasse schreden, en ik ben verheugd om te zien dat het team zich goed aan het voorbereiden is. De komende drie jaren blijven we mikken op het statuut van beste UCI Pro Team in de World Ranking. De partnerschappen met Circus en Tormans bieden ons de mogelijkheid om, op budgettair niveau, ons team nog te versterken om ons doel te behalen.

Fotocredit Veldritkrant / bron: persbericht Wanty-Gobert
Zoeken

LIVE jeugd

Kalender

januari 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031