Wout van Aert in nieuwe outfit dit veldritseizoen

Wout van Aert in nieuwe outfit dit veldritseizoen

Ter gelegenheid van de Caps Urban Cross Kortrijk was er een persconferentie met Wout van Aert, onder andere om zijn nieuwe outfit voor dit veldritseizoen voor te stellen ...

Niet geheel onverwacht werd ter gelegenheid van de Urban Cross Kortrijk een persconferentie gepland met Wout van Aert. De drievoudige wereldkampioen veldrijden krijgt immers voor dit seizoen, naast Jumbo-Visma, opnieuw Caps op zijn shirt. Daarnaast zijn, net als vorig jaar toen Van Aert even zonder team zat (lees hier), ook Domo en Cibel opnieuw van de partij.

"Ik ben die 3 partners bijzonder dankbaar.", vertelde Van Aert. "Zij waren mijn redding toen ik vorig jaar zonder ploeg zat.". Ook Jumbo-Visma is hij uiteraard dankbaar om dit mogelijk te maken. Wout zal de enige van het team zijn die in de trui zal rondfietsen.

Hij gaf ook in primeur mee dat Loenhout op 27 december voorzien is als zijn eerste cross. "Ik wil stap voor stap terug wielrenner worden.", benadrukte hij. Waarmee wordt bedoeld dat er niet te veel mag verwacht worden. "Iedere cross is eigenlijk een bonus.", klinkt het. Richting die eerste veldrit is er nog een stage van twee weken in Spanje, met het team.

Fotocredit Veldritkrant




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!