'Ambiancecross moet synoniem staan voor gezelligheid'

'Ambiancecross moet synoniem staan voor gezelligheid'

Jurgen Mettepenningen ziet graag benadrukt dat de Ambiancecross ook voor de tweede editie de prijzen democratisch houdt en dat de optredens mee zorgen voor totaalsfeer. "We moeten onze naam eren", klinkt het.

Voor de eerste editie van de Ambiancecross anno 2018 pakte Jurgen Mettepenningen uit met een inkomprijs van slechts 5 euro. Dit jaar kan je voor een democratische 8 euro de wereldtop van het veldrijden in actie zien én daarnaast ook enkele optredens meepikken.

Overzichtelijke omloop

"Net als vorig jaar wil ik dat de Ambiancecross synoniem staat voor gezelligheid", benadrukt Jurgen Mettepenningen. "Uiteraard staat het sportieve spektakel voorop, maar ik vind sfeer eveneens een belangrijk item. De fans kunnen de renners meermaals per ronde aan het werk zien. De omloop is naast overzichtelijk ook attractief, met enkele steile hellinkjes, een paar schuine kanten en een ondergrond die bij nat weer wel voor wat drassige stroken kan zorgen. Als het droog blijft, wordt het uiteraard een stuk sneller. Maar sowieso is gezorgd voor afwisseling. Het is een mooi parcours dat potentieel biedt naar de toekomst toe".

Viva de cyclocross

WAC_7719 DJ.JPG (323 KB)Fotocredit TFoto-Wouter Toelen

Er wordt gekeken om er een aangenaam geheel van te maken: "Er zijn een aantal grote schermen voorzien, een orkestje en Sinterklaas zorgen voor extra gezelligheid rond het parcours en tussen en na de wedstrijden zijn er optredens van Yves Segers (13u), Get Ready (17u) en de Romeo's (18u30).  Het is de ambitie om ons meer en meer te onderscheiden als de echte ambiancecross. Dat het één groot feest wordt, staat nu al vast", is de organisator van overtuigd .

Info (programma, deelnemers, ...) Ambiancecross 2019 klik hier




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!