Yara Kastelijn is de sterkste in Gavere

Yara Kastelijn is de sterkste in Gavere

Yara Kastelijn heeft de Superprestigewedstrijd Gavere op haar naam weten te schrijven. Alice Maria Arzuffi maakte het feestje nog iets mooier voor het team en werd tweede. Ceylin del Carmen Alvarado vervolledigde het podium als derde.

Het team Triple 7 van Bart Wellens blijft het schitterend doen. Na de zeges van Annemarie Worst en die van Alice Maria Arzuffi pikt nu ook Yara Kastelijn haar graantje mee. Kastelijn toonde zich de sterkste in de Superprestigewedstrijd bij de dames in Gavere. Meteen een mooie klassieker op het palmares van de 22 jarige jongedame. Haar teamgenote Alice Maria Arzuffi, die vorige week in Boom won, werd knap tweede. De derde dame van de Triple, Annemarie Worst, die de wedstrijd opende, pakte net naast het podium en finishte als vierde.

"Toen ik zag dat ik een klein kloofje kreeg dacht ik bij mezelf: nu moet ik vol doorgaan", liet Yara Kastelijn optekenen voor het team 777. "Ik probeerde zo weinig mogelijk fouten te maken en zo hard mogelijk te fietsen en dat werkte dus. Ik ben nu ook nog leider in het algemeen klassement. Dat is een leuk extraatje. Ik ben nog niet echt bezig met de eindoverwinning, maar het is wel mooi meegenomen. Deze dag ga ik me nog lang herinneren. Het is mijn eerste overwinning in België. Vorig jaar won ik al wel een paar keer in het buitenland, maar een televisiecross winnen is toch nog anders. Ik ga nu dit goed gevoel meenemen naar de volgende weken en me niet te veel druk opleggen. Mijn doel is om zoveel mogelijk top-5 te rijden en dat lukt voorlopig goed.", aldus een gelukkige Yara.

Voor volledige uitslag klik hier

Fotocredit TFoto-Wouter Toelen / bron reactie: team 777

 

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!