Isolteam - nieuws

Belgisch beloftenkampioene verlaat Vondelmolen Cycling Team

Belgisch beloftenkampioene verlaat Vondelmolen Cycling Team

Axelle Bellaert werd in januari van dit jaar Belgisch kampioene veldrijden bij de beloften in Kruibeke. De 22-jarige West-Vlaamse verlaat per 1 september het Vondelmolen Cycling Team, vernam Veldritkrant van teammanager Geert Wellens.

"Axelle Bellaert zal ons team verlaten op 1 september voor een ander team", verneemt Veldritkrant van Geert Wellens, teammanager van Vondelmolen Cycling Team. "Zij wou zelf weg en ik heb in onderling overleg dat ook toegestaan", geeft Wellens mee. "Ons doel ligt vooral op onze junioren en Marion (nvdr de 20-jarige Française Norbert-Riberolle)"

Naar welk team de 22-jarige Belgische beloftenkampioene trekt, volgt later ....

FotocreditsTFoto-Wouter Toelen

Cédric Mertens gestopt

"Cedric Mertens is gestopt met crossen", klinkt het nog. Mertens kwam eind 2017 ten val, waarbij een schijfrem zijn onderbeen zwaar raakte en verlamde. Er zou een heel lange revalidatie volgen en onzekerheid of het allemaal wel ooit goed zou komen. Mertens wist de door dokters voorspelde 2 jaar om terug te komen zowat te halveren. Maar helemaal ok was het vooralsnog niet voor de 19-jarige veldrijder.

Reactie van Cédric:

"Hierbij dus het nieuws dat ik zal stoppen met veldrijden. Te veel zware blessures gehad waar ik nu nog steeds last van ondervind en het nog heel moeilijk is om competitief wedstrijden te doen. Ik wil zeker Geert Wellens bedanken die mij in zijn team heeft genomen en alles geleerd heeft over het veldrijden en waar ik leuke stages heb met meegemaakt! Mijn trainer David Cools die elke dag voor mij klaarstond als het moeilijk ging degene waar ik vorig jaar bijna elke dag ben met gaan fietsen uren met heb liggen praten, lachen... geweldige tijd met meegemaakt! Mijn ouders zus vriendin voor altijd klaar te staan voor mij.. BEDANKT ALLEMAAL! Nu volop genieten van nieuwe dingen."

fotocredits Veldritkrant

Vind hier ploegvoorstelling Vondelmolen Cycling Team eind 2018
Zoeken

zin om te adverteren AGB 24/24 Newsfeed

Kalender

januari 2021<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031