Veldritteams van start in Baloise Belgium Tour 2019

Veldritteams van start in Baloise Belgium Tour 2019

Vandaag begint de Baloise Belgium Tour, met start in Sint-Nikaas en aankomst in Knokke-Heist. Onder de deelnemers ook een aantal veldrijders, die zeker en vast de wedstrijden mee gaan kleuren.

Gisteren was er op de grote markt van Sint-Niklaas de ploegenvoorstelling van de Belgium Baloise Tour 2019, een vijfdaagse rittenkoers buiten categorie uit de UCI Europe Tour.

Programma:

Woensdag 12 juni: Sint-Niklaas - Knokke-Heist
Donderdag 13 juni: Knokke-Heist - Zottegem
Vrijdag 14 juni: Grimbergen - Grimbergen (individuele tijdrit)
Zaterdag 15 juni: Seraing - Seraing
Zondag 16 juni: Tongeren - Beringen

Voor de veldrijders is de Baloise Belgium Tour een ideale gelegenheid om zich te meten met de collega's van de weg. Quinten Hermans toonde in de Flèche du Sud (Lux) al zijn goede benen met drie zeges (lees hier) en de eindzege en wil deze week graag zijn achtste plaats van vorig jaar bevestigen. "Als ik in dit sterke deelnemersveld opnieuw top tien kan rijden, dan mag ik tevreden zijn", blikte Hermans vooruit. "Al zou het misschien mooier zijn om mee te kunnen strijden voor een ritzege. Dat is toch iets wat de mensen veel langer zullen onthouden."

Renners aan de start voor

Telenet-Fidea Lions: Jim Aernouts, Thijs en Toon Aerts, Andreas Goeman, Quinten Hermans, Lars van der Haar (Ned) en Corné van Kessel (Ned)
Corendon-Circus: Lasse Norman Hansen (Den), Roy Jans, Dries De Bondt, Tim Merlier (lees hier), Jonas Rickaert, David van der Poel (Ned) en Otto Vergaerde
Pauwels Sauzen-Bingoal: Jens Adams, Eli Iserbyt, Ryan Kamp (Ned), Yannick Peeters, Daan Soete, Dieter en Michael Vanthourenhout

Gianni Meersman, ploegleider bij Pauwels Sauzen-Bingoal, ziet een gemotiveerd team voor deze rittenkoers






Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!