Cyclocross Masters Waregem met het nodige showgehalte

Cyclocross Masters Waregem met het nodige showgehalte

De Soudal Cyclocross Masters Waregem staat elk jaar garant voor het nodige showgehalte. Naast het traditioneel rondjes rijden en de high jump, die er enkele jaren terug is bijgekomen, was er dit jaar ook een trialwedstrijd

Na de jeugdinitiatie in de namiddag kregen de deelnemers van de Cyclocross Masters Waregem een trialparcours voorgeschoteld. Belofte Niels Vandeputte legde het parcours heel vlot af maar moest jammer genoeg een voetje op de grond zetten na het trappenstukje (zie filmpje onderaan). Hij werd uiteindelijk derde achter Lars van der Haar en winnaar Vincent Baestaens, die foutloos bleef. Bij de dames was Marion Riberolle (Fra) de betere.

Ook de 'High jump' stond weer op het programma. Daarin toonde Tom Meeusen zich de beste en hij evenaarde bovendien het record van Jan Denuwelaere, met een sprong over 80 cm. (zie filmpje onderaan)

Uitslag wedstrijd rondjes rijden

Dames



1. Helen Wyman (GBr)
2. Alice Maria Arzuffi (Ita)
3. Ellen Van Loy

Heren



1. Toon Aerts
2. Michael Vanthourenhout
3. Laurens Sweeck

"Voor de renners is dit echt een leuke avond", vertelde Toon Aerts na afloop. "Tijdens de verschillende disciplines heb je tussendoor veel tijd om te babbelen en te lachen met de ploegmaats en de andere jongens. De wedstrijd zelf is ook eens iets anders dan de meeste wedstrijden. De setting in het midden van een stad maakt het heel aangenaam."

Vind volledige uitslag hier




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!