Cant heeft extra puntje voor op Worst na SP Hoogstraten

Cant heeft extra puntje voor op Worst na SP Hoogstraten

De nummers 1 en 2 van de Superprestige bij elite dames duelleerden voor de zege in Hoogstraten en kwamen ook in die volgorde over de meet. Met haar zege pakt Sanne Cant één extra puntje voorsprong in het klassement op Annemarie Worst.

Na een spannend duel met Annemarie Worst heeft Sanne Cant daags na haar zege in het eigen Lille (lees, kijk en luister hier) ook in de modder van Hoogstraten zich de beste getoond. Na een mindere start schoof de wereldkampioene naar de kop van de wedstrijd en reed ze samen met de Europese kampioene weg van de rest. Geen van beide wist gedurende de wedstrijd de andere af te schudden maar in de slotronde kon Cant dan toch het verschil maken richting het zegegebaar. Worst consolideerde de tweede stek en ook tomaten, aardbeien en bloemen voor Denise Betsema, als mooie derde.

"Twee op twee dit weekend, dat doet deugd", aldus een blije Sanne Cant. In het klassement van de Superprestige telt zij nu twee puntjes voorsprong op Annemarie Worst. Dat zorgt alvast voor de nodige spankracht voor de eindzege met het oog op de slotmanche in Middelkerke komend weekend.

Stand elite dames in Superprestige na Hoogstraten

1. Sanne Cant 90 ptn
2. Annemarie Worst (Ned) 88 ptn
3. Alice Maria Arzuffi (Ita) 69 ptn

Ceylin del Carmen Alvarado, net als wereldkampioenen Cant en Van der Poel deel uitmakend van een team van de broers Roodhooft, was de beste belofte in Hoogstraten. De Nederlandse is ook de leidster in het klassement voor beloften dames.



Vind uitslag en klassement van/na SP Hoogstraten via onze kalenderpagina

Foto's © Veldritkrant / Tekst: Bart D




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!