Wietse Bosmans gaat voor de hattrick in de Kasteelcross

Wietse Bosmans gaat voor de hattrick in de Kasteelcross

Morgen staat de 35ste Kasteelcross op de veldritkalender. Wietse Bosmans won de vorige twee edities in Zonnebeke en is gebrand om er een hattrick van te maken.

Wietse Bosmans mocht de voorbije twee jaar op het hoogste schavotje in de Kasteelcross in Zonnebeke. Stiekem hoopt hij daar een derde overwinning aan toe te voegen. "Dit is nu eenmaal een parcours waarop ik me uitstekend in mijn sas voel. Dan ben je automatisch ook extra gemotiveerd. Ik kom natuurlijk uit een mindere periode van oververmoeidheid en overtraining en bouw gestaag de conditie weer op. Maar de laatste weken gaat het beetje bij beetje opnieuw de goede kant op. Vooral mijn toptienplaats op het BK in Kruibeke was een opsteker.", aldus de Creafin-Tüv Südrenner.

Bosmans beseft dat de concurrentie niet min is. "Met ploegmaats Tim Merlier (en ook broer Braam nvdr.) en Michael Boros kunnen we met Creafin-TÜV SÜD misschien iets forceren. Maar Kevin Pauwels, Tom Pidcock, Nicolas Cleppe, Marcel Meisen zijn niet te duchten tegenstanders. Het zijn stuk voor stuk toppers die op deze omloop goed uit de voeten kunnen. Een hattrick wordt moeilijk, maar ik ga in elk geval mijn uiterste best doen."

Vind info van de Kasteelcross in Zonnebeke op 26 januari 2019 via onze kalenderpagina


Foto©TFoto-Toelen




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!