Isolteam Warm aanbevolen door Wout
AGB 24/24

Cofidis presenteert: “Het veldrijden: Wereldberoemd in Vlaanderen, uniek in de wereld!” DEEL 2

Cofidis presenteert: “Het veldrijden: Wereldberoemd in Vlaanderen, uniek in de wereld!”  DEEL 2

Cofidis deed vorig seizoen met veel enthousiasme zijn intrede in het veldrijden en wil daarbij zijn ervaringen graag delen met alle wieler- en cyclocrossfans. Het vroeg daarom aan radiopersoonlijkheid Jan Bosman om “gewapend met botten en micro” het veld in te duiken voor een reeks originele reportages “voor en achter de schermen” van deze mooie en in Vlaanderen wereldberoemde sport.

Deze tweede aflevering (vind hier de eerste) werd ingeblikt tijdens de Waaslandcross van Sint-Niklaas en leverde een uniek relaas op met onverwachte reacties en unieke weetjes.

De TeaserOntdek hoe de Cofidis fanfare het publiek op haar hand had tijdens de Waaslandcross, die om de hoek bij José de Cauwer werd gereden. Hoe Karel & Monique steevast - met grote vlag naast het parcours- komen supporteren voor Mathieu van Der Poel. Hoe Mathieu van Der Poel de fanfare langs het parcours ervaart en Dirk Roofthooft gelukkig is als acteur, maar toch liever profwielrenner of wielerverslaggever zou zijn. Hoe de originele kerstmuts van een geïnterviewde de aandacht trekt van een Nederlandse crossliefhebber en hoe pikant het naast de saus tussen de hamburger thuis ook weleens kan zijn!

Bekijk de volledige reportage op https://cofidiscycling.com/Home/nl/Cyclocross

Cofidis draagt het wielrennen een warm hart toe

Cofidis draagt het wielrennen al 22 jaar een warm hart toe. Het is één van de oudste teamsponsors in het peloton en de rode “Cofidis brigade” is een begrip voor elke wielerfan. Sinds enkele jaren steunt Cofidis ook grote wielerwedstrijden als Luik-Bastenaken-Luik, de Waalse Pijl en de Vuelta en richtte het bedrijf ook het eerste professionele wielerteam voor renners met een beperking op.

Dat Cofidis in Vlaanderen intussen de weg vond naar het cyclocross, lijkt een logisch vervolg. Sinds vorig jaar ondersteunt het merk een aantal wedstrijdorganisaties en dat ze daarbij de veldritmicrobe al goed te pakken hebben, zagen we dit veldritseizoen al in de Koppenbergcross, waar Cofidis renner Bert Van Lerberghe plots aan de start stond . . . als onderdeel van zijn vrijgezellenfeest

Advertorial Cofidis

Zagen jullie deze al?
Zoeken

Kalender

juni 2019<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930