Isolteam Warm aanbevolen door Wout
AGB 24/24

Cofidis presenteert 'Het veldrijden: Wereldberoemd in Vlaanderen, uniek in de wereld'

Cofidis presenteert 'Het veldrijden: Wereldberoemd in Vlaanderen, uniek in de wereld'

Cofidis is met veel enthousiasme het veldrijden aan het ontdekken en wil daarbij zijn ervaringen graag delen met alle wieler- en cyclocrossfans. Het vroeg daarom aan radiopersoonlijkheid Jan Bosman om “gewapend met botten en micro” het veld in te duiken voor een reeks originele reportages “voor en achter de schermen” van deze mooie en in Vlaanderen wereldberoemde sport.

De eerste aflevering is intussen ingeblikt tijdens de Brico Cross van Essen en dat leverde een uniek relaas op met onverwachte reacties en unieke weetjes.

Ontdek hoe seingevers € 34 verdienen per dag, inderdaad! – en daarbij streng gecontroleerd worden op “handen in de zakken” of “zitten op een stoeltje”. Hoe dronken toeschouwers die op de Rode Kruis post belanden, met “tender love and care” behandeld worden en welke renner supporters Dirk en Dirk aanmoedigen “met een kiekenbil in de hand”. Hoe Danny en zijn collega er al jaren voor zorgen dat de vele campers van de renners op de juiste parkeerplaats in het Vossenbos en het sportpark terechtkomen en hoe supporter Stefaan al jaren een magnetische aantrekkingskracht blijkt te hebben op de camera’s. Zie hoe Marc van de fluohesjes zijn verantwoordelijkheid zeer serieus neemt en voor gratis doorgang zorgt voor de toeschouwers en kom te weten waar Tom Meeusen snel zijn boterhammen ging eten en hoe Jim Aernouts aan het publiek voelt wanneer de kerstperiode in aantocht is! Enkel hoe Jan Bosman al voor de wedstrijd wist wie de dameswedstrijd zou winnen, geven we (nog) niet prijs!

Bekijk de volledige reportage hierCofidis draagt het wielrennen een warm hart toe

Cofidis draagt het wielrennen al 22 jaar een warm hart toe. Het is één van de oudste teamsponsors in het peloton en de rode “Cofidis brigade” is een begrip voor elke wielerfan. Sinds enkele jaren steunt Cofidis ook grote wielerwedstrijden als Luik-Bastenaken-Luik, de Waalse Pijl en de Vuelta en richtte het bedrijf ook het eerste professionele wielerteam voor renners met een beperking op.

Dat Cofidis in Vlaanderen intussen de weg vond naar het cyclocross, lijkt een logisch vervolg. Sinds vorig jaar ondersteunt het merk een aantal wedstrijdorganisaties en dat ze daarbij de veldritmicrobe al goed te pakken hebben, zagen we recent nog in de Koppenbergcross, waar Cofidis renner Bert Van Lerberghe plots aan de start stond . . . als onderdeel van zijn vrijgezellenfeest

Advertorial Cofidis

Zagen jullie deze al !?
Zoeken

Kalender

juni 2019<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930