Vanomobil opendeur
Isolteam - nieuws

Dockx en Fiala sluiten 't jaar af met zege bij de nieuwelingen

Dockx en Fiala sluiten 't jaar af met zege bij de nieuwelingen

De laatste veldrit van 2018 bracht een certitude en een verrassende overwinning bij de eerste- en tweedejaarsnieuwelingen. Aaron Dockx greep de eerste overwinning van de dag en de Tsjech Matyas Fiala de tweede.

Matyas Fiala ging er bij de tweedejaarsnieuwelingen al in de beginfase vol vandoor. Enkel Tibor del Grosso kon vanuit de achtervolgende groep de aansluiting maken bij de Tsjechische koploper. Het duo bouwde een voorsprong uit van ongeveer tien seconden op Mathis Avondts, Lorzeno Masciarelli (Ita) en Matej Stransky (Tsj).

De achtervolgers leken nog dichter te komen, maar de winnaar zat toch vooraan. Matyas Fiala draaide als eerste op en spurtte zo naar de overwinning. Tibor Del Grosso moest tevreden zijn met stek twee. Mathis Avondts, één van de veelwinnaars van het seizoen, werkte zich los van de achtervolgers voor plek drie.Dockx naar nr 19 !

De wedstrijd bij de eerstejaarsnieuwelingen lag snel in zijn plooi. Aaron Dockx draaide zijn gashendel open en gaf de concurrentie meteen het nakijken. Iben Rommelaere pikte nog even aan, maar moest in de finale ook plooien voor de suprematie van Dockx. Menno Huising spurtte Niels Ceulemans er nog af voor de laatste podiumstek.Foto's ©TFoto-Wouter Toelen / Tekst: Brecht Toelen

Vind uitslag nieuwelingen van/na SP Diegem via onze kalenderpagina
Zoeken

zin om te adverteren

Kalender

oktober 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031