Herremans weg bij Pauwels Sauzen-VGS en Creafin-Tüv Süd

Herremans weg bij Pauwels Sauzen-VGS en Creafin-Tüv Süd

De wegen van Marc Herremans en Pauwels Sauzen-Vastgoedservice en Creafin-TÜV SÜD scheiden. Dat hebben alle partijen in onderling overleg beslist, werd zonet gemeld via een persbericht.

Sinds begin dit veldritseizoen is Marc Herremans sportief coördinator bij zowel Pauwels Sauzen-Vastgoedservice als Creafin-TÜV SÜD (lees hier). Maar na vier maanden wordt de samenwerking beëindigd. Herremans blijft wel de persoonlijke coach van Laurens Sweeck, de kopman van het team.

"Ik heb de voorbije maanden ervaren dat ik me meer in mijn sas voel bij het individueel coachen van atleten”, aldus Herremans. "Daar zal ik vanaf nu opnieuw op focussen. Het coördineren van meerdere renners uit verschillende categorieën in twee teams is geen ideale combinatie met het coachen van meerdere atleten.”, luidt het.

Dank voor inzet

Geert Vanhoof en Timmy Simons, teammanagers van respectievelijk Pauwels Sauzen-Vastgoedservice en Creafin-TÜV SÜD bedanken Herremans voor zijn inzet de voorbije maanden. "Maar we merkten ook dat Marc meer zijn gading vindt in individuele begeleiding. We willen hem wat dat betreft niet in de weg staan. Op zich waren we tevreden van de samenwerking. En als coach van Laurens Sweeck zullen we elkaar in de toekomst zeker nog tegenkomen.”, aldus de managers van de teams.

De komende dagen en weken zoeken de teams een opvolger voor Herremans. "Er zijn reeds gesprekken aan de gang, maar we gaan geen overhaaste beslissingen nemen”, klinkt het.

Archieffoto© Veldritkrant / persbericht: Pauwels Sauzen-Vastgoedservice




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!