Van der Poel en Cant toppen affiche in hertekende Waaslandcross

Van der Poel en Cant toppen affiche in hertekende Waaslandcross

Zaterdag staat de Soudal Waaslandcross in Sint-Niklaas op de agenda. Mathieu van der Poel en Sanne Cant toppen de affiche. Het parcours werd hertekend met nieuwe start en aankomstlocatie.

Het parcours werd hertekend met een nieuwe start en aankomstlocatie aan het voetbalveld vlakbij de rennersparking. De lussen achteraan op het strand werden ingekort en ook de zandstrook aan de materiaalpost is een stukje korter dan de voorbije drie edities.

Attractiepunten van het parcours blijven naast het zand het amfitheater. De laatste honderden meters richting aankomst zijn ook vernieuwd met een passage door het bos alvorens de korte aankomststrook op te draaien.

Naast Mathieu van der Poel en Sanne Cant tekenen voorlopig ook Quinten Hermans, Daan Soete, Tom Meeusen, Thomas Pidcock en Marcel Meisen present terwijl Sanne in duel zal gaan met Katie Compton, die haar kersversie 15e nationale kampioenentrui kan showen op en rond recreatiepark De Ster. Loes Sels wordt een andere te duchten concurrente. "Van een aantal renners wordt één van de dagen nog een bevestiging verwacht", luidt het vanuit de organisatie.

Foto© TFoto-Wouter Toelen / bron: Golazo


Vind info Soudal Waaslandcross via onze kalenderpagina




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!