Dockx en Masciarelli op één bij de nieuwelingen in Zonhoven

Dockx en Masciarelli op één bij de nieuwelingen in Zonhoven

Aaron Dockx en Lorenzo Masciarelli waren de beste in het zand van Zonhoven bij respectievelijk 1ste en 2de jaars nieuwelingen. Bij de meisjes mocht Mirre Knaven op het hoogste schavotje.

Reactie van de winnaars

“Ondanks een minder gunstige startplaats en een wat minder goede start slaagde ik er toch in om vrij vlot op te schuiven, vooral in het lopen kon ik heel veel plaatsen winnen”, zei Dockx. “De eerste achtervolgers bleven me wel een beetje onder druk zetten en na een pauze van twee weken liep het ook een beetje stroever dan anders, maar al bij al was het gevoel toch vrij goed.”

“Ik schat deze overwinning toch wel iets hoger in dan die in Ronse en Wachtebeke”, verklaarde Masciarelli, die wordt begeleid door Nico Mattan. “Met crossen op sneeuw heb ik niet veel ervaring en eigenlijk mis ik nog wat techniek om op een slipperig parcours helemaal tot mijn recht te komen. Er waren stukken waar ik zeker niet de beste was in de kopgroep, maar ik lette tijdens de wedstrijd goed op waar ik wel het verschil kon maken en daar heb ik dan in de slotronde mijn beslissende versnelling geplaatst.”Foto's© TFoto-Wouter Toelen / bron reacties: Superprestige

Vind de volledige uitslag via onze kalenderpagina
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

februari 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!