Velofollies 2024

Jurgen Mettepenningen is ambitieus met de Ambiancecross

Jurgen Mettepenningen is ambitieus met de Ambiancecross

De Charles Ambiancecross in Wachtebeke op zaterdag 24 november 2018 is nieuw op de Belgische veldritkalender. Organisator Jurgen Mettepenningen benadrukt het belang van democratische prijzen en is ook ambitieus ... (video-interview)

 

De Charles Ambiancecross verwelkomt een sterk deelnemersveld. Zowel Mathieu van der Poel, Toon Aerts, Wout Van Aert, Michael Vanthourenhout, ... komen aan de start bij elite heren. Bij de dames zal wereldkampioene Sanne Cant al zeker aan de start verschijnen alsook Ellen Van Loy, Laura Verdonschot, ...

Ambiance en topcross voor € 5 !

De naam van de cross zegt het al: ook aan ambiance zal er geen tekort zijn. Daar zullen Les Truttes, Willy Sommers en Jettie Pallettie voor zorgen. Hun optredens zijn inbegrepen in de stuntprijs van vijf euro per persoon (KBWB-leden 4€ en kinderen tot 12 jaar gratis). Het parcours werd uitgetekend op het provinciale domein Puyenbroeck, vlot bereikbaar vanuit alle richtingen en met uitsluitend verharde parkings.

Democratische drank- en eetprijzen

Jurgen Mettepenningen, voormalig organisator van de Bollekescross, wil ook met de Charles Ambiancecross een vaste waarde worden op de kalender. “Ik ben trots dat ik dankzij de stuntprijs ervoor kan zorgen dat onze nieuwe organisatie toegankelijk blijft voor iedereen, ook voor gezinnen en toeschouwers die ieder weekend naar het veldrijden gaan. Ook de drankprijzen zullen democratisch zijn.”

En voor wie niet ter plaatse kan gaan: Live uitzending op Sporza.


Meer info vinden jullie op onze kalenderpagina

Foto©Ambiancecross /Vimeo©Julien Gielen / Tekst: Bart D

Onze acties waarbij we inkomtickets weggeven worden op geen enkele manier gesponsord, ondersteund, ... door en/of zijn geassocieerd met facebook. Facebook is op geen enkele manier verantwoordelijk voor deze acties en uitvoering. Ook twitter niet
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

december 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!