AGB 24/24
Isolteam Warm aanbevolen door Wout

Iserbyt en Vanthourenhout sfeermakers bij Marlux-Bingoal

Iserbyt en Vanthourenhout sfeermakers bij Marlux-Bingoal

Tijdens de ploegvoorstelling van Marlux-Bingoal gisteren bleek en kwam meermaals naar voor dat de sfeer goed zit bij het team. Laura Verdonschot noemde Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout de kopmannen van dienst op dat vlak.

Het moet gezegd dat het Marlux-Bingoalteam gisteren een ontspannen indruk gaf. 'De sfeer is goed in de ploeg' hoorden we een aantal keer. Volgens Laura Verdonschot zijn Michael Vanthourenhout en Eli Iserbyt de kopmannen sfeer. Als de conditie goed is en op mentaal vlak is alles ok, dan is er reden te meer om al eens goed te lachen. Daar is niets mis mee, integendeel.

Michael Vanthourenhout wordt de uitgesproken kopman binnen het team en hoopt dat het 'een Marlux-Bingoaljaar' wordt. "We hebben er goed voor gewerkt.", klinkt het. Ook Teammanager Jurgen Mettepenningen was lovend voor de West-Vlaming (lees hier) . De zilveren medaille op het jongste WK veldrijden toont eigenlijk aan tot wat Vanthourenhout in staat is.

Eli Iserbyt rijdt het WK 2019 in Bogense (Den) bij de beloften, met een duidelijk doel. "Ik wil voor de derde keer wereldkampioen worden bij de beloften. Dat zou uniek zijn.", geeft Iserbyt mee. Ook de wereldbekerwedstrijden zal de Bavikhovenaar bij de beloften rijden. "Altijd leuk om de wereldkampioenentrui te tonen.", klinkt het. Aan alle andere wedstrijden (DVV-trofee, Superprestige, ...) neemt Eli deel bij de profs.

Het is uitkijken naar de prestaties in het veld van dit 'gouden duo', zoals Jurgen Mettepenningen ze noemt.

foto's©Veldritkrant.be / Tekst: Bart D
Zoeken

Kalender

juli 2019<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031