Ambiancecross pakt uit: Topsport en ambiance voor slechts € 5 !

Ambiancecross pakt uit: Topsport en ambiance voor slechts € 5 !

De Charles Ambiancecross in Wachtebeke op zaterdag 24 november 2018 is nieuw op de Belgische veldritkalender. Organisator Jurgen Mettepenningen brengt goed nieuws voor alle veldritfans.

De Charles Ambiancecross is nu al verzekerd van de komst van de top 3 van het laatste WK: zowel Wout Van Aert, Michael Vanthourenhout als Mathieu Van der Poel komen aan de start, aangevuld met andere toppers zoals Toon Aerts, Kevin Pauwels, Tim Merlier, ... Bij de vrouwen zal wereldkampioene Sanne Cant al zeker aan de start verschijnen.

Ambiance en topcross voor € 5 !

De naam zegt het al: ook aan ambiance zal er geen tekort zijn. Daar zullen Les Truttes, Willy Sommers en Jettie Pallettie voor zorgen. Hun optredens zijn inbegrepen in de stuntprijs van vijf euro per persoon (KBWB-leden 4€ en kinderen tot 12 jaar gratis). Het parcours wordt uitgetekend op het provinciale domein Puyenbroeck, vlot bereikbaar vanuit alle richtingen en met uitsluitend verharde parkings.

Ook democratische drankprijzen

Jurgen Mettepenningen, voormalig organisator van de Bollekescross, wil ook met de Charles Ambiancecross een vaste waarde worden op de kalender. “Ik ben trots dat ik dankzij de stuntprijs ervoor kan zorgen dat onze nieuwe organisatie toegankelijk blijft voor iedereen, ook voor gezinnen en toeschouwers die ieder weekend naar het veldrijden gaan. Ook de drankprijzen zullen democratisch zijn.”

En voor wie niet ter plaatse kan gaan: Live uitzending op Sporza.

Meer info vinden jullie binnenkort op onze kalenderpagina

Foto©Ambiancecross / Tekst: Bart D




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!