Isolteam Warm aanbevolen door Wout

Mooi verwoord: 'Alleen de parking is daar vlak!'

Mooi verwoord: 'Alleen de parking is daar vlak!'

Net een jaar terug was er de eerste fietskamp van de Sven Nys Cycling Academy in Baal. Ook dit jaar kent het zijn vervolg. Dat het een échte belevenis is voor de kids, geeft een tweet van een mama mooi weer.

Vorig jaar rond deze tijd vertoefden een groep jongeren van 8 tot 16 jaar een weekje in Baal voor de allereerste fietskamp van de Sven Nys Cycling Academy. Veldritkrant ging toen al eens op bezoek. De weergave hiervan vind je hier
Je kan op zijn allerminst zeggen dat het opzet een succes is. Alle kampen van 2018 waren zeer snel volzet, zelfs deze die nog moet komen in de herfstvakantie.

'alleen de parking is daar vlak!'

Dat de kids er een échte belevenis ervaren, toont een tweet, die we zagen passeren op de twitterpagina van Sven Nys. van een mama aanAls we de weerberichten mogen geloven, komt er morgen misschien ook nog een beetje modder bij.

Funfactor

Dat iedereen, inclusief Sven Nys, zich daar amuseert, toont onderstaand beeldfragment van begin juli aan.


Safe cycling

Het opzet van de fietskampen wordt nog steeds mee ondersteund door Fidea, die dit kadert in het teken van de verkeersveiligheid en mee opneemt in hun campagne 'Safe Cycling'. De kinderen worden alvast geleerd waar op te letten. Ook Telenet is sponsor.
Wie meer wenst te weten over de campagne kan hiervoor terecht op de gelijknamige website of kan via sociale media zoeken met #safecycling.

Foto twitter Sven Nys / Tekst Bart D
Zoeken

Kalender

februari 2019<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728