Jarne Driesen verwondt zich tijdens parcoursverkenning in Hamme

Jarne Driesen verwondt zich tijdens parcoursverkenning in Hamme

Jarne Driesen is vandaag ernstig ten val gekomen tijdens de parcoursverkenning in Hamme. De belofte van het team Marlux Napoleon Games liep diepe verwondingen op in het aangezicht en werd naar het ziekenhuis gebracht.

Jarne Driesen kwam vandaag ten val op een brug op het parcours van de Flandriencross in Hamme. Hoewel nog niet alles klaar was, mochten de renners wel verkennen. Blijkbaar geen volledig veilige situatie. " Jarne kwam ernstig ten val op zijn aangezicht en hield daar verschillende snijwonden aan over. Ploegleider Gianni Meersman en manager Jurgen Mettepenningen brachten Jarne naar het ziekenhuis van Dendermonde, waar het aangezicht op verschillende plaatsen zou worden gehecht, onder volledige verdoving. Onze pechvogel zal de nacht in het ziekenhuis doorbrengen", klinkt het op de website van het team.

Driesen liep bij de val ook verschillende schaafwonden op, maar van breuken zou er geen sprake zijn. Hoelang hij door de valpartij buiten strijd zal zijn, is voorlopig nog niet bekend.

Foto: ©Photopress.be / Tekst: Bart D

Vind info van Flandriencross via onze kalenderpagina




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!