Bart Wellens not amused met uitspraken van Van Kasteren

Bart Wellens not amused met uitspraken van Van Kasteren

In onze laatste Scherpe Blik las u de ongezouten mening van Telenet-Fideateammanager Hans van Kasteren. In Het Laatste Nieuws van vandaag doet hij er nog een schepje bovenop. Op de vraag welke rol hij nog ziet weggelegd voor Bart Wellens als renner, antwoordde hij kortweg: 'Geen!'

'Waarom nog?', vragen veel mensen zich af als het om Bart Wellens gaat. 'Welke rol ziet u voor hem nog weggelegd?' Zo klonk de vraag in HLN. Het antwoord van Van Kasteren: 'Geen. In zijn plaats zou ik stoppen. En een functie opnemen binnen het team. Bart moet dat voor zichzelf uitmaken, natuurlijk. Zijn contract loopt nog anderhalf jaar. Da's een eind als je niet te zwaar wil afgaan", besluit Van Kasteren.

Best toch harde woorden. Natuurlijk haalt Wellens niet meer het niveau van weleer. Dat weet iedereen. Daartegenover staat dat de Kempenaar nog altijd een graag geziene deelnemer is. "En ik doe het nog graag", vertelde Wellens ons onlangs nog. Bovendien heeft hij nog steeds zijn commerciële waarde. Niet toevallig gebruikte sponsor Telenet Bart de voorbije week nog als hét gezicht bij een publicitaire actie.

Of heeft Van Kasteren andere bedoelingen met zijn uitspraken? Wil hij Wellens, die toch altijd zijn poulain is geweest, prikkelen? Of wilde de flamboyante Nederlander gewoon wat extra publiciteit rapen met een ferme uitspraak? Of is Wellens momenteel té duur, voor wat hij presteert?

Wellens not amused

Bart Wellens zelf is op dit moment telefonisch niet bereikbaar, maar hij reageerde wel al via een tweet: "Voor alle duidelijkheid: Ik stop NIET", klinkt het ferm. "Ik blijf er echt voor gaan met de mensen die wel in mij geloven. Ik ben wel weer een ontgoocheling rijker."













Een update (20u30) vindt u via deze link...

Foto's: ©Veldritkrant.be





Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!