AGB 24/24
Isolteam - nieuws

Toptalent Wout Van Aert rijdt vanaf 1 maart voor Vastgoedservice

Toptalent Wout Van Aert rijdt vanaf 1 maart voor Vastgoedservice

Telenet-Fideabelofte Wout Van Aert vertrekt bij het team van Hans van Kasteren en gaat vanaf maart volgend jaar voor het nieuwe Vastgoedservice rijden. Dat werd bekend in de marge van de Koppenbergcross.


Van Aert liet zich vorig jaar als eerstejaarsbelofte al geregeld opmerken. De Kempenaar was dé revelatie van het seizoen, wat manager Hans van Kasteren inspireerde om het toptalent een profcontract aan te bieden. "Alleen mag Wout zelf kiezen wanneer dat ingaat", vertelde hij er bij.

Niet dus, blijkt nu. Naar verluidt zou de relatie tussen Van Aert en Marc Janssens, sinds dit jaar de nieuwe coach bij Telenet-Fidea, vertroebeld zijn tijdens de stage op Sankt-Moritz, deze zomer. De verslagenheid bij zijn huidige team is groot, want teammanager Van Kasteren mikt op doorstroming van zijn jongeren naar de profploeg. Bij deze speelt hij een van zijn grootste talenten kwijt. "Nu weten we waarom Van Aert de boot afhield om dat profcontract te ondertekenen", reageert men binnen Telenet-Fidea. "Nog erger is dat we dit vernemen op het moment dat de transferperiode voorbij is. We hebben hier dus geen verhaal tegen."


Van Aert: "Geen probleem met Janssens"


Van Aert ontkent de aantijgingen dat een vertroebelde relatie met coach Janssens aan de basis van de breuk zou liggen. "Overal zal er wel eens iets zijn, maar dit is totaal uit zijn context getrokken. Marc deed zijn job met hart en ziel. De reden van men vertrek heeft dan ook niets met hem te maken. Ik geloof gewoon in het project van Vastgoedservice. Meer is er niet aan de hand."

Zo wordt Van Aert de vierde profveldrijder die volgend jaar de kleuren van Vastgoedservice zal verdedigen, naast Rob Peeters en de broers Joeri en Jens Adams.
 
Zoeken

zin om te adverteren

Kalender

december 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031