Joran Wyseure over de Team Relay 'Tof'

Joran Wyseure over de Team Relay  'Tof'

Joran Wyseure maakte deel uit van het Belgisch team dat de WK Team Relay betwistte in Hoogerheide. De titelverdediger bij de U23 heren genoot er duidelijk van en heeft alvast een bronzen medaille te pakken op het WK veldrijden 2023 (fotocredit TFoto)

"Het is echt wel een mooi concept. Zo als team samen op te treden is wel iets speciaal. De volgorde die de bondscoach had gekozen was goed. En met een derde plaats behalen we ook een knap resultaat.", vertelt Wyseure

Op zaterdag zien we Wyseure al terug aan het werk. "In dat opzicht was dit ook een perfecte voorbereiding. Zo weet je hoe je de race moet indelen en maak je ook in wedstrijdomstandigheden al kennis met het parcours. Het doet me denken aan Fayetteville."

(lees, kijk en luister verder onder de foto)
WK1_8055 Joran Wyseure.jpg (326 KB)

In Fayetteville veroverde de renner van Crelan-Fristads de wereldtitel. Het zal hem dan ook het nodige vertrouwen geven. "Ik moet toegeven dat ik deze week toch wel vaak naar de mooie regenboogtrui heb gekeken. Het was een hele eer om hem te showen. Hopelijk kan ik de titel verlengen. Maar we zien wel wat het wordt. We zijn bij de beloften met enorm veel kandidaten. Evident zal het zeker niet worden om terug op het hoogste schavot te staan. Al kijk ik er wel enorm naar uit.", luidt het.

Nederland heeft dus het WK veldrijden Team Relay in Hoogerheide gewonnen, voor Groot-Brittannië en België (zie hier)

Vind volledige uitslag/analyse Team Relay  klik


Kijk en luister naar een reactie van Joran Wyseure na afloop van de Team Relay / estafette







Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!