De droomjob van Karen Ramakers bij Baloise Trek Lions

De droomjob van Karen Ramakers bij Baloise Trek Lions

Het extrasportieve voor het team Baloise Trek Lions wordt gemanaged door Karen Ramakers. Het is meer dan een voltijdse taak, inclusief de vreugdevolle momenten, een droomjob? "Jawel, dat mag je wel zeggen", klinkt het met brede glimlach.

Toen Bob Verbeeck en Sven Nys enkele jaren terug het team van Hans van Kasteren overnamen, is Karen Ramakers mee overgekomen. Met meer dan 10 jaar ervaring managet zij de extrasportieve zaken voor de Baloise Trek Lions. In aanloop naar het veldritseizoen is het voor haar een drukke periode, om alles te regelen richting de eerste crossen, ook voor de trip naar Amerika. Voor dit laatste hebben ze bij het team van Sven Nys een extra troef met een sponsor als Trek, die in de USA het hoofdkwartier heeft.

Karen zag op be-Mine in Beringen dat Shirin van Anrooij bij haar eerste cross meteen 2de werd. Toon Aerts en Lars van der Haar kenden dan wel de nodige tegenslag, met respectievelijk twee lekke banden voor Toon en Lars een schouder uit de kom, maar ze weerden zich als leeuwen, met finaal een 2de plaats voor Van der Haar en Aerts werd nog 5de. Ook Pim Ronhaar, de beloftenwereldkampioen veldrijden, deed het in zijn eerste cross van het seizoen goed, 8ste. Ward Huybs werd 15de.

De goede prestaties van het team, met als kersen op de taart de wereldtitels en recent de Europese op de weg bij de beloften van Thibau Nys, toveren een glimlach op het gezicht van Karen. Een droomjob ?

Kijk en luister hiernavolgend naar Karen (credit beeldmateriaal Julien Gielen)Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

juni 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!