Andreas Goeman reed in Kortrijk een laatste keer voor 'familie' Telenet Baloise Lions

Andreas Goeman reed in Kortrijk een laatste keer voor 'familie' Telenet Baloise Lions

In de All Areas 8 van de Telenet Baloise Lions, met opnames op de dag van de Urban Cross Kortrijk, krijg je een blik op hun aanpak van de coronatesten, de 4de zege van Lucinda Brand, de jow jow jow van Lars van der Haar, ... en de laatste wedstrijd van Andreas Goeman in de kleuren van het team.

Het was een emotioneel weekend voor de Telenet Baloise Lions. Lucinda Brand pakte de dubbel, maar er was ook de val van Shirin van Anrooij in Tabor, met een akelige wonde tot gevolg (lees hier).

Dat weekend startte voor het team van Sven Nys met de coronatesten op zaterdag. Ook voor Andreas Goeman, die in Kortrijk zijn laatste wedstrijd reed in de kleuren van de Lions. De 21-jarige belofte kiest voor een carrière op de weg (lees hier) en nam dus aan de boorden van de Leie afscheid van 'de familie', zoals hij het aanvoelt. Lucinda Brand vocht zich naar haar 4de overwinning en mocht op de oppereend.

Luicnda op badeend.jpg (117 KB)

Toon Aerts kende de nodige pech in de Urban Cross en Lars van der Haar wist een wederoptredende Wout van Aert achter zich te houden en werd tweede.

Kijk hiernavolgend naar het verhaal op zaterdag in de All Areas 8 van de Telenet Baloise Lions

Voor wie All Areas nog niet kent: In dit atypische veldritseizoen, waarin geen publiek toegelaten wordt op de cross, zorgt het team van Sven Nys met 'All Areas' ervoor dat hun fans toch een beetje het gevoel krijgen er bij te zijn en ook naast de wedstrijd één en ander kunnen volgen.


Bron en credits beeldmateriaal: Telenet Baloise Lions
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

januari 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!