Happy Dog Cat

Het Hollebeekhoeve Cycling Team van Jens Adams

Het Hollebeekhoeve Cycling Team van Jens Adams

Zuivelproducent Hollebeekhoeve uit Kruibeke en Jens Adams vormen vanaf 1 januari 2020 met het Hollebeekhoeve Cycling Team een sportieve tandem. Er is alvast een overeenkomst voor twee jaar.

Ter gelegenheid van de Azencross werd op de middag in Loenhout het nieuwe team van Jens Adams voorgesteld.
“We kennen Jens allemaal als een doorzetter die al jaren het beste van zichzelf geeft.", vertelden de mensen van Hollebeekhoeve. "Als bedrijf trachten we dat ook te doen en met het Hollebeekhoeve Cycling Team willen we uiteraard vanaf 1 januari kwaliteit en spektakel bieden. Hopelijk kunnen we hiermee aan het veldrijden evenveel smaak geven als aan onze zuivel.” Hollebeekhoeve is sinds kort ook sponsor van topturnster Nina Derwael

Ook Jens Adams is uiteraard blij dat hij, na te vernemen dat zijn contract bij Pauwels Sauzen-Bingoal niet zou worden verlengd, als prof in het veldritpeloton kan blijven.

“Ik ben ontzettend tevreden dat ik volgend seizoen de kleuren van het Hollebeekhoeve-team mag verdedigen. Ik waardeer ook hun manier van werken, met veel oog voor kwaliteitsproducten die duurzaam en lokaal gemaakt worden. Net zoals ikzelf wil de Hollebeekhoeve op een duurzame manier presteren, dat bindt ons. Samen gaan we dan ook voor smaakmakende prestaties!”

Kijk en luister hiernavolgend naar het interview met Jens Adams (credits Julien Gielen)

 
Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!