Michael Vanthourenhout (video): 'Slecht weekend is geen slecht seizoen'

Michael Vanthourenhout (video): 'Slecht weekend is geen slecht seizoen'

Marlux-Napoleon Games maakte vorig weekend geen te beste beurt. Ook Michael Vanthourenhout ging in Zonhoven mee ten onder en gaf op. Veldritkrant.be haalde de jonge West-Vlaming voor de camera. "Last van de warmte én van de rug", klonk het.

Geen podiumplaatsen voor kersvers ploegleider Gianni Meersman, het voorbije weekend. In Kruibeke liep het al niet naar wens, maar de Kuil van Zonhoven viel echt tegen, met Kevin Pauwels als eerste renner op een 12de stek. Michael Vanthourenhout haalde het einde van de wedstrijd niet.

"Ik had vandaag last van de warmte én van rugpijn", klonk het na de dopingcontrole. "Ik voelde de kracht zo uit de benen vloeien." De jongste van de Vanthourenhout-broers zal er zijn slaap niet voor laten. "Ach, die goede conditie kan op een week niet verdwenen zijn. In Meulebeke en Ronse ging het wel goed. En een slecht weekend is geen slecht seizoen, hé. Een weekje goed trainen en herstellen en hopelijk staan we er volgend weekend opnieuw. Al zijn die zandomlopen sowieso niet mijn favoriete ondergrond."

Bekijk het interview met Michael hieronder.



Foto's: ©Photopress.be / Video: ©Julien Gielen




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!