Lefevere en Mettepenningen hebben overeenkomst

Lefevere en Mettepenningen hebben overeenkomst

Het zat er aan te komen en ... Pauwels Sauzen - Bingoal Cycling Team en AG Insurance - Soudal gaan samenwerken voor Leonie Bentveld, die haar wegseizoen kan afwerken bij de ploeg van Patrick Lefevere. Belofterenner Viktor Vandenberghe kan dan weer het wegseizoen rijden voor Soudal Quick - Step Devo Team.

De teams van Jurgen Mettepenningen en Patrick Lefevere werken samen voor Leonie Bentveld en Viktor Vandenberghe: “Zo zijn ze beter gewapend voor het veldritseizoen” Leonie Bentveld gaat het komende wegseizoen aanvatten bij AG Insurance – Soudal. Ploegmanagers Jurgen Mettepenningen en Patrick Lefevere kwamen daarover tot een overeenkomst. De renster van Pauwels Sauzen – Bingoal moet via de samenwerking beter gewapend zijn voor het veldritseizoen. Pauwels Sauzen – Bingoal en AG Insurance – Soudal bereikten een akkoord over een samenwerking. Zo zal Leonie Bentveld haar komende wegprogramma afwerken bij de ploeg van Patrick Lefevere. Voor het veldritseizoen blijft de jonge renster aan boord bij haar huidige ploeg Pauwels Sauzen – Bingoal.

Leonie Bentveld is enthousiast: “Ik kijk er enorm naar uit om op de weg te rijden voor AG Insurance - Soudal. Na een zeer succesvol crossseizoen hoop ik met deze stap mijn prestaties naar een nog hoger niveau te tillen. Ik ben erg dankbaar voor het vertrouwen dat Jürgen en Patrick in mij stellen. De afgelopen twee seizoenen heb ik op de weg gekoerst met Chevalmeire. In mijn jeugd heb ik wel op de weg gereden, maar de laatste jaren was dat minder het geval. De focus lag vooral op het veldrijden. Ik hoop dat ik door dit wegprogramma kan verbeteren, maar tegelijkertijd ben ik ook benieuwd naar wat ik op de weg kan bereiken.”

(lees verder onder foto)
Viktor Vandenberghe credit Team Mettepenningen.jpg (164 KB)

Ook voor belofterenner Viktor Vandenberghe vinden de twee heren elkaar. Hij zal tijdens het wegseizoen in het tenue van Soudal Quick - Step Devo Team rijden. “Zo zijn ze beter gewapend voor het veldritseizoen”, luidt het.

“Ik ben ontzettend blij en gemotiveerd om aan het wegseizoen te beginnen met het Soudal Quick-Step Devo Team. Het is fantastisch dat ik daarnaast het veldrijden kan blijven combineren met mijn activiteiten bij Pauwels Sauzen-Bingoal. Ik ben echt dankbaar voor deze geweldige kans. Als eerstejaars belofte ben ik me bewust van de grote uitdaging die de overstap met zich meebrengt, maar ik ben vastberaden om mijn talent te tonen. De afgelopen jaren heb ik al ervaring opgedaan in enkele meerdaagse UCI-wedstrijden, klimkoersen en kermiskoersen”, aldus Viktor Vandenberghe.

Bron en fotocredit : Pauwels Sauzen - Bingoal

 
Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!