Geert Wellens stopt als ploegleider bij Charles Liégeois Roasted CX

Geert Wellens stopt als ploegleider bij Charles Liégeois Roasted CX

Geert Wellens heeft de samenwerking met het team Charles Liégeois Roasted CX, waar hij als ploegleider actief was, stopgezet . De Kempenaar gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden, waarbij zijn ervaring aanstormend talent kan helpen

De voorbije week kwam ons verrassend nieuws tegemoet. Team Charles Liégeois Roasted CX, met ploegleiders Bart en Geert Wellens, zal het voortaan zonder laatstgenoemde moeten stellen.

Kenners van het veldritwereldje weten welke belangrijke rol de jongste van de broers Wellens vervult, kan spelen, ... binnen een ploeg, Toen we het nieuws van zijn ontslag hoorden waaien in de wandelgangen, belden we Geert dan ook eens op, ter bevestiging zeg maar.

Onduidelijkheid

Blijkt dat het voor hem onduidelijk is/was hoe het management zijn rol ziet/zag. "De communicatie naar mij toe was een probleem, onduidelijkheid qua functie binnen de ploeg.", klinkt het. "Ik ben ook nooit officieel voorgesteld door het team.", zegt Wellens.

"Ik zag voor mezelf geen uitdaging meer om te blijven, geen toekomstvisie om samen te werken met nieuwe en jonge talenten, ze te mogen ontdekken, scouten. Wat ik het liefste doe.", aldus Geert Wellens, die nu uitkijkt naar andere mogelijkheden om dit te kunnen, om zijn ervaring over te brengen.

Fotocredit Veldritkrant

Zoeken

Kalender

juni 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!