Circus-ReUz-Technord wordt Charles Liégeois Roastery CX

Circus-ReUz-Technord wordt Charles Liégeois Roastery CX

Zeg vanaf 1 januari 2024 niet meer Circus-ReUz-Technord maar Charles Liégeois Roastery CX. De Belgische koffiebranderij Charles Liégeois wordt de eerste titelpartner van het veldritteam van de broers Wellens

De Belgische formatie, die in 2020 onder de naam Tormans CX op poten gezet werd, was vanaf het begin van de winter op zoek naar een nieuwe titelpartner om haar toekomst te verzekeren. Charles Liégeois, een familiebedrijf uit Thimister in de provincie Luik, zag de perfecte opportuniteit om haar naambekendheid ten minste de twee komende winters overal in België en in Vlaanderen in het bijzonder te ontwikkelen.

“Het veldritproject van Intermarché-Wanty heeft een opmerkelijk goede start gekend, met nationale, Europese en wereldtitels in de jeugdcategorieën vanaf onze tweede winter.", vertelt Bart Wellens. "Dankzij de komst van Charles Liégeois Roastery kunnen we onze succesvolle werking de komende jaren verderzetten. Onze opzet blijft dezelfde: jonge talenten scouten en hen dankzij een individuele coaching stap voor stap progressie laten maken door een omgeving te creëren waarin iedereen elkaar naar een hoger niveau tilt. Met onze volledige structuur zullen we hard blijven werken op een transversale manier. Het is onze ambitie om met onze profrenners in het veld zo hoog mogelijke toppen te scheren.”, aldus de sportdirecteur.

Renners van het team: Thijs Aerts, Julie Brouwers, Lauren Molengraaf, Gerben Kuypers, Arne Baers en Kevin Kuhn


Lees het uitgebreide persbericht klik hier

Bron/credits team Circus-ReUz-Technord / Charles Liégeois Roastery CX
Zoeken

Kalender

juni 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!