Sanne Cant komend weekend nog niet in actie

Sanne Cant komend weekend nog niet in actie

"Sanne Cant moet helaas forfait geven voor haar thuiswedstrijd in Herentals, aanstaande zaterdag.", klinkt het vanuit het team.

De knieblessure van Sanne Cant heeft er voor gezorgd dat ze onvoldoende fit is om te starten in Herentals Crosst, manche van de X²O Badkamers Trofee. De Wereldbeker in Namen stond sowieso niet op haar programma.

"Onze meervoudige Belgisch kampioene liep tien dagen geleden een lichte knieblessure op bij een val in het Franse Flamanville. Daardoor moest ze een weekje van de fiets blijven en werkte ze tijdens de teamstage in Benicasim een individueel programma af. Intussen is Sanne hersteld van de blessure, maar door haar inactiviteit liep ze een kleine conditionele achterstand op. In overleg met de ploegleiding is dan ook beslist dat ze nog een week extra in Spanje blijft en daar extra uren maakt in functie van de drukke eindejaarsperiode.", luidt het vanuit het team Crelan-Corendon.

"Met pijn in het hart, want ik was er zaterdag graag bij geweest in Herentals, een thuiscross die me nauw aan het hart ligt", laat Cant optekenen. "Maar die week rust was noodzakelijk en in plaats van met twijfels van start te gaan, bereid ik me liever goed voor op wat komt, door hier in betere weersomstandigheden extra uren te malen.", luidt het

Info Herentals Crosst klik hier

Fotocredit TFoto

 




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!