Thomas Verdonck wint in Rijkevorsel

Thomas Verdonck wint in Rijkevorsel

Thomas Verdonck heeft de b-cross van de tweedejaars nieuwelingen gewonnen in Rijkevorsel. De Antwerpse provinciale kampioen toonde zich in een spannende tweestrijd beter dan Giel Lejeune.

"Na meerdere ereplaatsen nog eens winnen doet best wel deugd", reageerde Verdonck na afloop. "De zware weersomstandigheden maakten de wedstrijd lastiger en technischer. Samen met Giel Lejeune en Arthur Janssens wisten we ons af te scheiden. Door een schuiver van deze laatste bleven Giel en ikzelf over."

De renner van Team Kempen leek na een fout even het onderspit te moeten delven. "Giel nam hierdoor de leiding richting de laatste weide. Daar was het echter zijn beurt om weg te schuiven en kon ik terug over hem komen. Meteen de beslissing van een spannende en leuke wedstrijd."

Nadat het dikwijls net niet was, zoals vorig weekend nog in Ruddervoorde (3de) mocht de Ravelsnaar zich dus eindelijk weer op het hoogste schavotje plaatsen. Zondag komt hij nog aan de start in Arendonk. "Twee wedstrijden kort bij huis is altijd meegenomen. Als het dan ook sportief meevalt maakt het dat allemaal nog extra mooier.", aldus Thomas.

Podium 2de jaars nieuwelingen

1 Thomas Verdonck
2 Giel Lejeune
3 Arthur Janssens

Volledige uitslag klik (indien beschikbaar)

Tekst Lieven Verheyen - fotocredit Verdonck

 

 




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!