Lampaert siert affiche Cyclocross Gullegem

Lampaert siert affiche Cyclocross Gullegem

Op zaterdag 6 januari 2024 staat de 7de editie van de Cyclocross Gullegem op de veldritkalender. Om het publiek warm te maken zoekt de organiserende vzw sinds enkele jaren een bekend gezicht voor op de affiche.

Na Freddy De Vadder, Stephanie Planckaert en klankman Pascal Braeckman, pronkt voor de 7de editie van de Cyclocross Gullegem wielrenner Yves Lampaert op de affiche.

"Lampaert mag dan geen veldrijder zijn, hij past perfect bij onze cross. Als succesvol (streek)renner blijft hij zichzelf als eenvoudige boerenzoon. Dat is ook wat wij als cross willen uitstralen. Een laagdrempelige en veelzijdige veldrit waar iedereen een sportieve hoogdag mag beleven," klinkt het vanuit de organisatie van Hexiacross Gullegem

Hexiacross Gullegem_2024_v2.jpg (263 KB)

 


"Vorige editie was ik voor het eerst te gast op de Hexia Cyclocross.', vertelt Yves Lampaert. " Ik was toen onder de indruk van deze jonge organisatie en de schitterende sfeer. Toen ik later de vraag kreeg om de affiche te sieren, heb ik dan niet getwijfeld. Ook ik zal trouwens het veld induiken. Al zal het niet op 6 januari zijn,", luidt het nog met een knipoog.


Vorig jaar maakte de Gullegemse veldrit deel uit van de Superprestige. Komende editie is de veldrit opnieuw een losse cross. "Een bewuste keuze en kans om onze unieke eigenheid te accentueren. Deze affiche is daar overigens een mooi voorbeeld van," geeft de organisatie mee. De wedstrijd zal wel opnieuw live te volgen zijn op het open sportkanaal van Telenet en Proximus.

Credit info en beeldmateriaal org. Cyclocross Gullegem

 

 

 




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!