Succesvolle buitenlandse trip voor Laura Verdonschot

Succesvolle buitenlandse trip voor Laura Verdonschot

Met vijf zeges in Spanje en eentje in Portugal kan Laura Verdonschot best tevreden zijn over haar buitenlandse trip van de voorbije weken. Het levert de renster van het De Ceuster Bonache Cycling Team bovendien een pak UCI-punten op, wat dan weer de startpositie in de races die er aankomen ten goede komt.

Het voorbije weekend pakte Laura Verdonschot op zaterdag haar vijfde Spaanse overwinning op rij, in de Internationale Cyclocross in Ribadumia, en op zondag zegevierde ze in de Portugese Cyclocross de Melgaço.

(lees verder onder de foto credit Laura)
Laura credit She.jpeg (85 KB)

Startpositie

“Vorig jaar won ik er drie in Spanje. Nu staat de teller op zes overwinningen (nvdr inclusief zege in Portugal).", blikt Laura terug. "Maar dat betekent vooral ook veel UCI-punten, waardoor ik stijg ik in de ranking. Op de resterende wedstrijden van het nieuwe seizoen kan ik daarom starten op de tweede of, op basis van de deelneemsters, de eerste rij."

Het geeft haar alvast goede moed voor wat volgt dit veldritseizoen “Met een goed gevoel bereid ik me de komende dagen voor op de Superprestige in Overijse van komende zondag. Het wordt aanpassen, want in Spanje en Portugal waren het aangename temperaturen. Als ik kijk naar de wattages die ik trap, het vlotte herstel en de recuperaties, keer ik met een goed gevoel terug naar huis.”

Bron reactie: Team Bonache - Deceuster Cycling Team - fotocredit Dreamteampic

Laura Verdonschot op Veldritkrant klik



 




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!