Fleur Moors ziet knappe prestaties beloond

Fleur Moors ziet knappe prestaties beloond

Fleur Moors ziet nu ook haar knappe prestaties beloond met een contract bij Lidl-Trek. Op haar 18de verjaardag lanceerde topteam Lidl-Trek dat de kersverse Europese wegkampioene bij de junioren dames een contract ondertekende tot 2025.

In de voetsporen van haar teamgenoten Shirin van Anrooij, Lucinda Brand en Thibau Nys bij Baloise Trek Lions, zal Fleur Moors ook de kleuren van Lidl-Trek verdedigen op de weg.

Zo ziet de 18-jarige jongedame haar succesvol wegseizoen beloond met een contract bij een top wegteam.

"Ik kan tevreden terugblikken op mijn seizoen, met als kers op de taart de Europese titel.", zegt Fleur. "Heel blij om het zo te kunnen beëindigen. Ik kijk er naar uit om verder te groeien bij Lidl-Trek, waar ik heel veel kan leren van zeer goede rensters. Het eerste jaar als belofte zal niet makkelijk zijn, want het is een grote stap van juniore naar de U23-categorie. Ik zal hard mijn best moeten doen in het sterk deelnemersveld, maar het winnen van de Europese trui geeft me vertrouwen gebracht om er het beste van te maken.", klinkt het bij de talentvolle Moors.

"De combinatie van Baloise Trek Lions en Lidl-Trek is perfect voor mij, omdat ik zowel het crossen als de weg graag doe, en ik zal in beide disciplines de nodige ondersteuning vinden. Het feit dat mijn teamgenoten succesvol combineren, heeft mijn beslissing des te meer ondersteund. ", aldus Fleur

Out

Jammer genoeg is ze een aantal weken out door toedoen van een val tijdens de verkenning van het parcours in Beringen. Naast een gekneusde rib zou een nier geraakt zijn, "een lekkage" vertelde Moors aan Wielerflits, 

Fotocredits TFoto - bron reactie: Team Lidl -Trek

Fleur Moors op Veldritkrant klik

ZON_5222 Fleur Moors.jpg (220 KB)
Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!