Baloise Trek Lions zien sponsoring verlengd

Baloise Trek Lions zien sponsoring verlengd

Op het hoofdkantoor van Baloise werden op dinsdag 26 september de Baloise Trek Lions voor het veldritseizoen 2023-2024 voorgesteld. Het team van Sven Nys kan rekenen op een verlengde verbintenis van de sponsors.

“We vieren deze winter een speciaal jubileum bij de Baloise Trek Lions. Onze voorganger Fidea startte in 2004 als sponsor in het veldrijden en 20 jaar later zetten we met Baloise dit verhaal nog steeds verder. Veldrijden blijft immers een zeer goed medium om een grote doelgroep te bereiken in België. Het team zorgt voor een professionele omgeving waarin jonge talenten zich in verschillende disciplines verder kunnen ontwikkelen. Dat willen we blijven ondersteunen. Daarom heeft Baloise ook na 20 jaar opnieuw haar vertrouwen uitgesproken in de Baloise Trek Lions en wordt ons partnership met 3 jaar verlengd.”, aldus Liesbeth Laureys, Director Marketing & Digital Business van Baloise

Ook X2O Badkamers, Energy Lab en Eggo Kitchen & House blijven aan boord.

Baloise Trek Lions

‘Binnen deze groep is er een goed evenwicht tussen gevestigde waarden en jong talent.’, klinkt het

Heren

Lars van der Haar, Joris Nieuwenhuis, Thibau Nys, Pim Ronhaar, David Haverdings, Ward Huybs en Seppe van den Boer, die de overstap maakt vanuit het jongerenteam.

Dames

Lucinda Brand, Shirin van Anrooij en Fleur Moors

Vooruitblik

Van Lars van der Haar en Joris Nieuwenhuis wordt verwacht dat ze elke week meestrijden voor het podium en overwinningen. "Thibau Nys ( nvdr die bij de elite zal aantreden) en Pim Ronhaar staan klaar om aan te sluiten en hun graantjes mee te pikken.", luidt het .


"Ook bij de beloften hebben we een vergelijkbare combinatie met Ward Huybs, die als laatstejaarsbelofte de voorbije weken al twee tweede plaatsen veroverde in Duitsland en de Kleebergcross won (foto's klik hier), en nieuwkomer Seppe van den Boer die de kans krijgt om als eerstejaars alles te ontdekken. David Haverdings zit daar, qua leeftijd, mooi tussenin en zal deze winter ook mee kunnen strijden voor overwinningen bij de beloften."

Ook bij de dameskern een min of meer gelijk verhaal, waar Fleur Moors de kans krijgt om rustig progressie te maken onder de vleugels van Lucinda Brand en Shirin van Anrooij.

Fotocredit en bron: Baloise Trek Lions


 

 
Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!