Rosanne Breugelmans mag zich bewijzen bij Baloise WB Ladies

Rosanne Breugelmans mag zich bewijzen bij Baloise WB Ladies

Ook Rosanne Breugelmans werkte de GP Yvonne Reynders af in een andere outfit. De Molse droeg niet haar Pissei-Groep T.O.M. outfit maar wel de fluogele trui van Baloise Wallonie Bruxelles Ladies.

"Het is best wennen aan de nieuwe kleuren", lachte Breugelmans ."Met hulp van Iwan Gevers kwam ik bij dit team terecht. Ondanks het feit dat Gevers geen ploegleider meer is bij Pissei-Groep TOM blijft hij wel mijn persoonlijke trainer."

Met de GP Yvonne Reynders kregen de rensters een biljartvlakke omloop voor de wielen geschoven. Voor Breugelmans mogen er echter meer hoogtemeters aan te pas komen. "Ik ben inderdaad beter op lastigere omlopen waar er geklommen moet worden. Daarom ga ik de komende weken vooral nog enkele wedstrijden in Wallonië koersen. Hopelijk kan ik me in de kijker rijden en zo de ploegleiding van Baloise WB Ladies overtuigen. Want als vijfentwintigjarige heb ik echt nog wel de nodige ambities."

Pissei-Groep T.O.M wordt Hubo-Remotive

Vanaf 1 september gaat het dames UCI-team Pissei-Groep T.O.M onder de naam van Hubo-Remotive verder rijden. Het team zal, naast Rosanne Breugelmans en Francesca Baroni, ook vertegenwoordigt worden door de Zwitserse Zina Barhoumi. Baroni was vorig jaar reeds actief bij het team. Naast een derde plaats op het Italiaanse kampioenschap behaalde ze ook meerdere top tien resultaten. Bahoumi werd in 2020 nog Zwitserse kampioene. Haar progressie bleef echter nadien stilstaan. Door haar overstap naar Hubo-Remotive wil ze haar carrière herlanceren.


Tekst en fotocredit Lieven Verheyen

 

 




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!