Fleur Moors versterkt Baloise Trek Lions

Fleur Moors versterkt Baloise Trek Lions

Fleur Moors zal komend veldritseizoen de kleuren van de Baloise Trek Lions verdedigen. De Belgische kampioene veldrijden bij de junioren komt maakt zo de overstap van het team van Jurgen Mettepenningen.

"Fleur zal in ons team de volgende stap zetten in haar jonge carrière. Wij geloven immers rotsvast in haar talent en potentieel.", klinkt het vanuit het kamp van Sven Nys.

Het voorbije veldritseizoen won Fleur Moors het BK veldrijden en de X2O Badkamers Trofee in Kortrijk bij de dames junioren. De talentvolle jongedame behaalde als 17-jarige ook meerdere top 15 plekken tussen de elite dames.

(lees verder onder de foto)
ZON_5219.jpg (222 KB)

“Baloise Trek Lions biedt me de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen als renner. Ik ben enorm gemotiveerd om deze nieuwe uitdaging aan te gaan, in een omgeving die me volledig zal ondersteunen. Zo wil ik het beste uit mezelf halen en mijn dromen kunnen waarmaken. Ik ben Baloise Trek Lions dan ook erg dankbaar voor hun vertrouwen!”, aldus Fleur Moors

“Het is geweldig dat jonge talenten er naar uitkijken om zich bij Baloise Trek Lions verder te ontwikkelen. Fleur krijgt de komende jaren bij ons de kans om dat rustig en zonder druk te doen. Bij Baloise Trek Lions zijn we ook erg blij dat we naast Lucinda Brand en Shirin van Anrooij een opkomend Belgisch talent aan ons team kunnen toevoegen!”, luidt het bij Sven Nys

Ook op de weg doet Moors het goed. Zo werd ze recent in de Ronde van Vlaanderen voor dames junioren nog 4de . Lees hier

Fotocredit TFoto - bron: Baloise Trek Lions



 

 




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!