Velofollies 2024

Quinten Hermans debuteert in Milaan-Sanremo

Quinten Hermans debuteert in Milaan-Sanremo

Kijk en luister hiernavolgend naar de vooruitblik van Quinten Hermans op Milaan-Sanremo. De renner van Alpecin-Deceuninck debuteert in het Italiaans wielermonument.

De honger is groot om van start te gaan in Milaan-Sanremo bij Quinten Hermans. "Het is één van de klassiekers die ik nog niet reed. We hebben een sterk team en je mag gerust zeggen dat we voor niets minder dan de zege gaan.", klinkt het vastberaden.

"Ik ben net terug van hoogtestage. Dan is het even afwachten om de weten hoe 't vormpeil is. We hebben drie weken hard getraind. Ik denk dat 't best wel gelukt is om zo goed mogelijk te zijn.", luidt het voor Quinten.

Wat de wedstrijd zelf betreft, weet Hermans dat positioneren belangrijk is. "We zullen zien met hoeveel van de ploeg we nog mee zijn na de Cipressa. Als Mathieu (nvdr van der Poel) en misschien ook Jasper (Philipsen) na de Poggio vooraan zitten, spreekt het voor zich dat zij de snelste mannen zijn. Het hoofddoel is in elk geval om met zoveel mogelijk van 't team mee te zijn vooraan over de Poggio.", aldus Hermans, die enkel zijn eigen kans zal gaan mochten voorgenoemde(n) een slechte dag kennen. "Mijn persoonlijke ambities liggen in de Ardense klassiekers."Mathieu van der Poel en Jasper Philipsen

Alle info over Milaan-Sanremo klik hier

Credits beeldmateriaal team Alpecin-Deceuninck
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

december 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!