Femke Gort versterkt Proximus-Alpha Motorhomes-Doltcini

Femke Gort versterkt Proximus-Alpha Motorhomes-Doltcini

 

Femke Gort uit Echt (Nederland) versterkt vanaf 1 maart het team Proximus-Alpha Motorhomes-Doltcini. De 19-jarige jonge dame tekende een contract voor 2 jaar. “Ik ben dankbaar voor deze kans en verheug me om samen met dit mooie team de volgende stappen te zetten in cyclocross en te kijken waar mijn kwaliteiten liggen op de weg”.

Proximus-Alpha Motorhomes-Doltcini heeft de ambitie om met een leuke groep dames een sterk maar vooral een motiverend en hecht team te vormen. Teammanager van Proximus-Alpha Motorhomes-Doltcini Eddy Van Bunder was meteen enthousiast toen Femke Gort interesse toonde in zijn ploeg. “Met de omkadering, materiaal en professionele inzet van het team weten we zeker dat Femke bij ons een flinke groei kan doormaken, één van de kenmerken van onze ploeg is dat we talenten de volgende stap laten zetten in hun vaak nog jonge carrière”, zegt Van Bunder.

Binnen het team wordt ze omringd door sterke rensters met al behoorlijk wat ervaring. “Ik wil veel leren van deze meiden en verheug me op mooie wegwedstrijden samen”, klinkt het bij Femke, die leerde uit haar crossen bij de grote dames het voorbije jaar. “Ik heb door het crossen op het hoogste niveau veel geleerd de afgelopen 2 jaar en ik verwacht daar volgend jaar de vruchten van te plukken”.

Fotocredit en bron: Bart Gort

 

 
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

maart 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!