Jens Adams beschikte niet over de beste benen op 't BK

Jens Adams beschikte niet over de beste benen op 't BK

Jens Adams was een outsider voor het podium op het BK veldrijden in Lokeren, maar kon niet bevestigen. Hij kwam als zesde over de meet.

“Ik had niet de beste benen bij vandaag” gaf Adams na aankomst op het BK toe. “En op dergelijke zware omlopen kan je u niet wegsteken. Meer dan de zesde plaats zat er dan ook niet in. Dit parcours liegt niet.”

De renner van Chocovit maakte wel een mooie analyse over het BK. “Een prachtige wedstrijd om volgen. Met enorm pittige loopstukken die het kaf van het koren zouden scheiden. De massale belangstelling maakt het ook voor ons leuk. Als je dit vergelijkt met het coronatijdperk kan je niet anders dan blij zijn. Het is weer kicken geblazen.”

Adams komt op maandag nog aan de start in Otegem. “Nadien volgt Benidorm waar we hopelijk in totaal andere weersomstandigheden mogen rijden. Want ik durf toch te stellen naar de zon te snakken. Dat maakt het makkelijker om de batterijen op te laden. Het seizoen duurt immers voor mij tot Oostmalle. Met tussendoor ook nog het WK. Het is dus bijlange nog niet gedaan.”, luidt het

Uitslagen klik hier

Tekst Lieven Verheyen - Fotocredit TFoto




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!