Arthur Van Den Boer 'Deze trui is mooier dan de vorige'

Arthur Van Den Boer 'Deze trui is mooier dan de vorige'

Dat Arthur Van Den Boer er bij de tweedejaars met kop en schouders bovenuit stak, was te voorspellen. De renner uit Elewijt sprong meteen weg uit het peloton en consolideerde nadien zijn voorsprong. Na de derde plaats van broer Seppe zaterdag opnieuw reden om te feesten dus ten huize Van Den Boer.

"De verwachtingen waren door de prestaties van het hele seizoen hoog gespannen" vertelde Arthur Van Den Boer na zijn BK in Lokeren. "Dat ik die dan kan waarmaken stemt me natuurlijk tevreden. Na mijn titel van vorig jaar bij de eerstejaars nieuwelingen wou ik deze titel ook echt wel. Temeer dit een echte driekleurige trui is en niet de overwegend witte trui van vorig jaar."

BK2_7370 Arthur Van Den Boer wint.jpg (272 KB)

Met nu al eenentwintig zeges mag je sowieso al spreken van een wonderbaarlijk jaar. Al trekt de renner van AA Drink Young Lions de lijn van het vorige seizoen eigenlijk gewoon door. "Ik hoop de lijn nog langer door te kunnen trekken. En vooral te genieten van deze trui. Op de weg wil ik me ook wel laten opmerken. Zonder mezelf daar echt druk te gaan opleggen. Maar deelnemen aan De Ronde Van Vlaanderen bijvoorbeeld wil ik echt niet laten schieten.", aldus de talentvolle jongeman

Uitslagen klik

Tekst Lieven Verheyen - Fotocredits TFoto

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!